Новият лаптоп на MSI е тънък едва 20 милиметра

0
31

MSI представиха нов лаптоп, твърдейки, че е най-тънката и лека мобилна работна станция в света. Компютърът се нарича WS60 и действително е доста тънък – едва 19,8 милиметра при тегло от 1,97 килограма. Да го признаем за „най-тънкия и лек“ в света, обаче, е трудно, особено след като знаем, че Dell Precision M3800 е и по-тънък и по-лек с дебелина от 18 милиметра и тегло – 1,88 килограма.

Разбира се, фактът, че WS60 не е това, за което MSI го представят изобщо не означава, че моделът е недостоен. Напротив, спецификациите му са доста добри. Лаптопът, например, използва мощната графика Quadro K2100M. Въпросът с капацитета също е решен отлично с комбинацията от 1ТВ-ов твърд диск и 128GB SSD. Thunderbolt портът, пък,  позволява свързването на високоскоростни периферни устройства.

Като цяло, лаптопът е идеален за дизайнери или архитекти и изобщо хора, които се занимават с 3D графика, но клавиатурата му, например, е перфектна и за игри. Сред останалите спецификации, на които си струва да обърнем внимание са: операционна система Windows 7 Professional, процесор Intel Core i7 от четвърто поколение, 3К дисплей по желание, двойно охлаждане и други.

Разбира се, подобна машина няма да ви излезе евтино. Основният модел със 1080р дисплей и 2.5GHz-ов централен процесор се продава за $2300, докато моделът със споменатия по-горе 3К дисплей плюс допълнителен SSD достига до $2600.
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари