Новият таблет на Dell е предназначен за най-суровите условия

1
634

Dell обяви своя нов таблет Latitude 7220 Rugged Extreme, който в основата си е създаден да отговори на нуждите на работещите в екстремни и сурови условия.

Новият здрав таблет е предназначен за подсигури нуждите от мобилност и свързаност, необходими на полевите потребители, за да им помогне да бъдат по-продуктивни.

Таблетът Latitude 7220 Rugged Extreme може да се използва дори в изключително гореща среда като пустини или на изключително студени места като Арктика. Устройството разполага с подобрен FIT дисплей от 1000 нита максимална яркост и покритие против отблясъци, така че потребителите да могат да работят дори когато са под пряка слънчева светлина. Екранът също е отзивчив при работа с ръкавици, така че да може да се използва и в студена среда.

Това, което отличава новия таблет на Dell от другите устройства в сегмента, е фактът, че той има широк спектър от възможности за свързване, включително достъп до FirstNet. FirstNet е специална мрежа, изградена от AT & T в публично-частно партньорство с Първия орган за мрежова отговорност, предназначена за лицата за бързо реагиране, които работят в критични сектори като пожарна безопасност, парамедици и други.

Технически характеристики

Latitude 7220 Rugged Extreme идва с голям, 12-инчов екран с резолюция 1080 p. Таблетът е с изключителна гъвкавост за конфигуриране на индивидуалните нужди на потребителя и устройството да може да бъде оборудвано с най-новите процесори от 9-то поколение Intel Core, като ще се предлага варианти до Core i7-8665U с номинална честота от 4,8 GHz. Устройството също така може да бъде оборудвано с 8 или 16GB LPDDR3 RAM, до 2TB SSD памет и 802.11ax Wi-Fi 6 свързаност.

В допълнение, Dell са включили опционално LTE свързаност, специална GPS карта, Windows Hello IR камера и незадължителен четец на пръстови отпечатъци. Освен това ще получите батерии с възможност за лесна подмяна, както и  слот за microSD карта и широк спектър от портове. Таблетът издържа на температури от – 28℃ до 62℃.

Новият здрав таблет също е с IP-65 сертификат, предназначен за защита от попадане на прах, мръсотия и вода, заедно със сертификат за издържливост клас 1 Div 2.

Latitude 7220 Rugged Extreme ще бъде пуснат в продажба днес, като цените започват от 1900 долара.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари