Новият DELL Inspiron

4
15

Вчера Dell представиха новия си ноутбук : Inspiron 640m, с тегло 2,5 кг и батерия която издържа 8,5 часа в режим на работа. Лаптопа има двуядрен процесор Intel и 14,1 инчов дисплей. Планира се и пускането на модел с 15 инчов дисплей. По-интересното при този ноутбук е това, че е снабден с технологията Dell MediaDirect, която позволява гледането на филми и снимки, както и слушането на музика без да се налага да пускате операционната система на лаптопа. Модела с Intel Core Duo T2300 процесор (1,66 GHz, 2 MB L2-Cache, 667 MHz FSB), 512 MB RAM, 60 GB твърд диск, 14,1 инчов WXGA-дисплей, 8 скоростно Dual-Layer DVD, Microsoft Windows XP Home и Microsoft Works 7.0, както и 1 година гаранция и сервизни услуги по лаптопа, може да се закупи от онлайн магазина на Dell за 949 евро.

10x to venki
СПОДЕЛИ
Предишна новинаSiSoftware Sandra 2007 Build 1098
Следваща новинаRadeon X1900 GT излезе!
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

4 коментара за "Новият DELL Inspiron"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
rewind
rewind

цената е убийствено ниска, като за Дел… 😮

CoMMeRCiAl
CoMMeRCiAl

Да да и аз това гледам, искам да си вземам лаптоп , този дали ще го има в BG ,но без OS …?

Venkislaf
Venkislaf

Ще го има, но едвали на същата цена… И почти 100% съм сигурен, че няма да е без ОС разгледайте този линк http://www1.us.dell.com/content/pro...038;s=bsd&~section=specs

rewind
rewind

марковите кочини винаги се продават с ОС…. за съжаление.. инак има интересни неща измежду тях въпреки завишената цена…

wpDiscuz