Новият iPad Pro с M1 чип бе представен във варианти с 8GB и 16GB RAM

0
531

На своето „Spring Loaded“ събитие преди малко, Apple представи редица новости в различни серии от свои продукти. Тук ще разгледаме новия прочит на iPad Pro таблетите.

На първо място е важно, че за първи път компанията официално набляга на разликата в количеството оперативна памет между различните модели

Тазгодишните 11-инчови и 12.9-инчови устройства ще са оборудвани с M1 процесор, който разполага с 8 процесорни и 8 графични ядра. Друг важен момент е новият Thunderbolt конектор, който използва стандартния USB-C порт.

По-големият 12.9-инчов модел ще има mini-LED екран, който Apple нарича „Liquid Retina XDR“

До сега не бяхме виждали и опция за място за съхранение в размер от 2 терабайта. Количеството RAM е в корелация именно с вътрешната памет за данни. Различните конфигурации са както следва:

  • 128GB вътрешна памет с 8GB RAM
  • 256GB вътрешна памет с 8GB RAM
  • 512GB вътрешна памет с 8GB RAM
  • 1TB вътрешна памет с 16GB RAM
  • 2TB вътрешна памет с 16GB RAM

От Apple направиха същото нещо със серията от миналата година, но тогава не казаха на потребителите, че има разлика между iPad Pro с 1TB вътрешна памет и другите модели, които имат по-малко място за съхранение.

Предварителните поръчки за таблетите започват след 10 дни – на 30-ти април. Доставките ще стартират през втората половина на май.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари