Нови данни за ASUS ZenWatch от изпълнителния директор на компанията

0
8
Слуховете и новините за „умния“ часовник ZenWatch на ASUS продължават да постъпват. Най-новите пристигат от главният изпълнителен директор на компанията Джери Шен.

На първо място, той сподели информация относно цената на часовника: устройството ще струва по-малко от $ 200. А един от най-новите слухове твърди за цена, която е на поливаната на тази сума, но това изглежда твърде невероятно за да е истина. В продажба устройството ще се появи през октомври на няколко пазара.

Джаджата ще работи под управлението на Android Wear. Относно възможностите на устройството, Джери Шен назова гласовият контрол. За съжаление, в началото на продажбите менюто на часовника ще е само на английски език.

Също така, от различни източници се появиха слухове, че часовникът ще поддържа и жестов контрол, но представителят на ASUS не е потвърждавал такава информация.

Във всеки случай обаче, всички подробности ще можем да научим в най-близко бъдеще. Часовникът ще бъде представен по време на конференцията IFA 2014, която ще се проведе на 3 септември в средата на следващата седмица.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за