Интернет магазинът Tomtop предлага шлем за виртуална реалност и дронове при изгодни цени, през камерите на които, с помощта на VR шлема, може да се наблюдава реалността от една съвсем различна гледна точка.

DJI VR Goggles Dual 1080P HD Racing Edition

Шлем за виртуална реалност, подходящ за VR състезания с дронове. Има специален черен корпус, покрит с висококачествена червена кожа. Осигурява безжична връзка и управление на дроновете на разстояние до 7 километра при време на реакция 50 милисекунди за аналоговия сигнал. Едновременно се използват честотите 2,4 и 5,8 GHz. В специалния режим Head Tracking Gimbal камерата се управлява просто чрез завъртане на главата.

Шлемът за виртуална реалност DJI VR Goggles Dual може да бъде закупен оттук
Код на електронния купон за $40 отстъпка: YYMDG
Крайна цена: $609

 

Hubsan H122D X4 Storm

Дронът HUBSAN H122D X4 STORM обединява особеностите на състезателния безпилотен летателен апарат с FPV квадрокоптера. Използва се камера от въглеродно влакно за по-голяма якост. Вградената 720р камера дава възможност за разглеждане на различните обекти с най-големи подробности. Възможност за превключване от автоматичен режим към ръчен и обратното.

Дронът HUBSAN H122D X4 STORM може да бъде закупен оттук
Код на електронния купон за $12 отстъпка: YYMCYJ
Крайна цена: $117,99

 

Hubsan H216A X4 DESIRE Pro

Дронът Hubsan H216A X4 DESIRE Pro е оборудван с висококачествена камера, осигуряваща резолюция 1920х1080 пиксела с излъчване на видеото в реално време. Разполага с функция за задържане на една и съща височина, може да следва маршрута, въведен с помощта на смартфон. Може безопасно да се връща към първоначалната си позиция.

Дронът Hubsan H216A X4 DESIRE Pro може да бъде закупен оттук
Код на електронния купон за $7 отстъпка: YYMPSE
Крайна цена: $89,99

 

VISUO XS809W

Подобрена версия на популярния сгъваем дрон XS809HW. Разполага с HD камера със 120 градусова широкоъгълна оптика. Възможност за управление и с помощта на смартфон, И този модел има функция за запазване на височината.

Дронът VISUO XS809W може да бъде закупен оттук
Цена $43,99
Складът се намира в Германия

 

Wltoys A959

Точен модел на бъги автомобил, изготвен в мащаб 18:1. Дистанционно управление на разстояние около 100 метра, предавателят работи на честота 2,4 GHz. Пълно задвижване, специално окачване, максимална скорост 45 километра в час.

Автомобилният модел Wltoys A959 може да бъде закупен оттук
Цена: $43,99
Складът се намира в Германия

 


Платено съобщение
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари