Нови охладители за компютърни шасита от GlacialTech

0
0

Наскоро тайванската компания GlacialTech, която е доста популярна с решенията си и у нас, представи своята най-нова разработка – усъвършенствана линия охладители за компютърни кутии с наименование SilentBlade.

Към сегашния момент в номенклатурата на новата серия влизат два вида вентилатори в зависимост от размерите на перката – 80 х 80 х 25 мм и 120 х 120 х 25 мм.
Отличителнa черта на новите модели е високата ефективност на вентилатора с 9 перки, който е със специално оптимизирана аеродинамична форма.
Според производителите по показателя на генерирания въздушен поток SilentBlade имат предимство пред аналогичните модели с около 10-20%. При разработката на активния елемент е обърнато особено внимание на повишаването на надеждността и икономичността чрез намаляване на пусковия импулс. Освен това и двата типа перки имат ниско ниво на шума, благодарение на специалното балансиране на перките. За по-малкия модел SilentBlade (80 х 80 х 25 мм) в паспортните спецификации е дадена стойност 19 dB, а експлоатационният живот е 50 000 часа.

Източник: hardware.bg

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за