fbpx
15.7 C
София

Нови охладители за компютърни шасита от GlacialTech

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Наскоро тайванската компания GlacialTech, която е доста популярна с решенията си и у нас, представи своята най-нова разработка – усъвършенствана линия охладители за компютърни кутии с наименование SilentBlade.

Към сегашния момент в номенклатурата на новата серия влизат два вида вентилатори в зависимост от размерите на перката – 80 х 80 х 25 мм и 120 х 120 х 25 мм.
Отличителнa черта на новите модели е високата ефективност на вентилатора с 9 перки, който е със специално оптимизирана аеродинамична форма.
Според производителите по показателя на генерирания въздушен поток SilentBlade имат предимство пред аналогичните модели с около 10-20%. При разработката на активния елемент е обърнато особено внимание на повишаването на надеждността и икономичността чрез намаляване на пусковия импулс. Освен това и двата типа перки имат ниско ниво на шума, благодарение на специалното балансиране на перките. За по-малкия модел SilentBlade (80 х 80 х 25 мм) в паспортните спецификации е дадена стойност 19 dB, а експлоатационният живот е 50 000 часа.

Източник: hardware.bg


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Нови ревюта

Подобни новини