Нови снимки на BlackBerry 9800 с BlackBerry OS 6

0
17

Ресурсът BBleaks публикува нови „живи“ снимки на смартфона BlackBerry 9800, който е нестандартно решение за устройствата на RIM във форм-фактор напомнящ Palm Pre: прибираща се надолу QWERTY-клавиатура. Съдейки по снимките, моделът действително ще работи под управлението на новата версия на операционната система BlackBerry под индекса 6. За съжаление, качеството на снимките не е много добро.

Предполага се, че слайдерът BlackBerry 9800 може да стане първото устройство на базата на BlackBerry OS 6, като тук е моментът да припомним, че обновената версия на тази система, включва по-големи възможности за сензорно управление, което тя е подходяща и за моделите без сензорен дисплей. Източникът предполага, че в смартфона на снимката ще бъде инсталирана бета версия на операционната система.

Съгласно по-ранните слухове, резолюцията на екрана в BlackBerry 9800 ще бъде 480х36 пиксела, като в допълнение ще предлага и поддръжка на Wi-Fi 802.11n и работа в мрежите 3G (прототипът ще работи в мрежата на канадския мобилен оператор Rogers). Според предположенията на някои мрежови източници, моделът BlackBerry 9800 ще се появи на пазара това лято.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари