Стартираха продажбите на новото устройство Google Home Mini – смарт колонка, която може да изпълнява нарежданията на своя собственик.

Така например, с помощта на Google Home Mini е възможно да се слуша музика, да се избират траковете и да се изпълняват редица други задачи с помощта на гласово управление.

Оказа се, че устройството Google Home Mini с цена едва $39 може да ви приспи за рекордно кратко време. Известно е, че по-бързо се заспива, когато се чува лек монотонен шум. Това може да бъдат релсите на влака, вибрациите на движещият се автомобил и други.

Google Home Mini помага в това отношение и възпроизвежда подобни монотонни звуци, помагащи за бързото заспиване. Google е сложил над 10 вида различни звукови композиции, които могат да се настроят да се чуват в рамките на един час.

Устройството може да възпроизвежда звуци от природата, на морето и реките, от оживена улица, звуците от гората, от горящия огън, от дъжда, просто бял шум и други.

Смарт колонката Google Home Mini е съвместима със всички Android смартфони и вече може да бъде закупена при цена $39. Включването на монотонния звук може да стане чрез гласови команди от типа „Хей Google, помогни ми да се отпусна“.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари