Нов джобен рутер от TP-Link

0
71

Производителят на мрежово оборудване TP-Link представи на CES 2013 новия си 300 Mbps безжичен джобен рутер – TL-WR810N. Моделът е най-новото предложение от продуктовата линия на доставчика, създадена с цел да изнесе достъпа до безжични услуги извън дома и офиса.

Устройството е изключително компактно, побира се в малка ръчна чанта и няма външен адаптер, който да заема допълнително място. То позволява достигане на скорости до 300 Mbps и се пуска изключително лесно и бързо.

TL-WR810N разполага с два RJ45 порта и един USB порт, позволяващ споделяне на различни устройства като смартфони, таблети, външни дискове или например принтер. Освен това през него могат да се зареждат батериите на мобилни устройства. В добавка рутерът разполага с IP – базиран контрол на трафика, който позволява да се определи капацитетът на всяко свързано устройство.

Моделът е особено подходящ за заведения, хотели, организиране на конференции и други събития, където има гъвкава нужда от пускането и спирането на допълнителни Wi-Fi мрежи, Екипи от стартиращи фирми и фриленсъри също могат да се възползват от гъвкавостта и лесната употреба на устройството.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари