Нов компютър към серията Panasonic Toughbook

0
65

В гамата от защитени лаптопи Panasonic Toughbook се появи нов модел CF-C1, който беше официално представен вчера. Както и всички предишни модели от това семейство, те са предназначени за професионалисти, работещи в сурови условия. Направен е с обикновен корпус и е снабден с клавиатура със защита от разливане на течности. Както заявява компанията, Toughbook CF-C1 може да издържи при падане от 76 сантиметра височина.

Според официални данни, продуктът от Panasonic се характеризира със следните технически характеристики: мобилен процесор Core i5-520M vPro 2.4 GHz, до 8 гигабайта оперативна памет, 250-гигабайтов твърд диск със защита от удари, 12.1-инчов сензорен дисплей със стандартна резолюция 1280×800 пиксела, Wi-Fi 802.11n адаптер, Bluetooth 2.1 и 3G. Портативното устройство тежи 1.47 килограма и представлява планшетен компютър с класически компоненти. Още да отбележим, че в комплекта на модела се предлага 4-клетъчна батерия. На ако не ви устройства този вариант, можете да си купите допълнителен акумулатор, който може да предостави до 10 часа време за работа с едно пълно зареждане. Panasonic има още намерение да пусне специална версия на Toughbook CF-C1 за тези, които често работят с ръкавици – Gloved Multitouch.

Очаква се, Toughbook CF-C1 да бъде пуснат на пазара през юли за цена от 1998 евро. Версията Gloved Multitouch ще се появи в продажба през септември като цената му не се съобщава.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари