Нов неттоп Acer Veriton N270G – производителен и компактен

0
50

Компанията Acer представи новия неттоп Veriton N270G. Както отбелязва производителят, това решение е подходящо за използване в малки офиси, образователни учреждения, обществения транспорт, регистрационни кабинети и други места с ограничено пространство, където е нужна пълноценна производителност. Veriton N270G позволява качествено съотношение между производителност и ефективност, а благодарение на компактните си размери (обемът на който е 1 литър), Veriton N270G позволява ефективното използване на пространството, както когато е поставен на стойката така и когато е без нея.

Veriton N270G е снабден с двуядрен процесор Intel Atom D510 и набор от микросхеми Intel NM10 Express. Тази платформа е подходяща за възпроизвеждане на видео с високо качество, боравене с уеб-страници и ефективна работа с офис приложения. Обемът на вградената памет на Veriton N270G достига до значителните 4 GB, а вградения графичен ускорител позволява качествено възпроизвеждане на видео и изображения. Твърдият диск е с обем на паметта 160 GB, а в допълнение, моделът притежава универсално устройство за четене на карти за съхранение на ценна информация.

Veriton N270G използва енергоефективен процесор и подбира своето количество електроенергия посредством използваната технология Acer PowerSaver. Съвместимостта със стандарта Energy Star гарантира пониженото енергопотребление, а дизайнът позволява удобно разполагане на кабелите така, че те да не се оплетат.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари