Нов принтер Epson Stylus SX525WD с Wi-Fi

0
19

Компанията Epson пусна нов елегантен мултифункционален принтер с високоскоростен Wi-Fi за домашни потребители, който ще бъде достъпен за закупуване от August 2010. Устройството предлага бързо, автоматично двустранно принтиране, сканиране и копиране. Epson Stylus SX525WD има голям LCD екран за бързо преглеждане и принтиране на висококачествени снимки.

Благодарение на LCD екрана, снимките могат лесно да бъдат преглеждани и разпечатвани директно от карта памет. SX525WD може да копира и принтира без нуждата от компютър. Включеният софтуер прави лесно за потребителите премахването на червените очи или регулирането на цветовете и контраста. ABBYY FineReader OCR е удобен за редактиране на сканирания текст.

SX525WD използва мастило Epson DURABrite Ultra Ink за да предоставя чисти документи и висококачествени снимки, които са усточиви на вода, маркери и т.н. Потребителите имат възможност за избор на касети, които отговарят на техните нужди. Могат да спестяват пари за индивидуални мастила като заменят този цвят, който им е необходим. Принтерът е квалифициран с ENERGY STAR.

Няма предварителна информация за цената на продукта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари