Нов 7-инчов четец за книги с цветен дисплей с MP3 плеър и видеоплеър, с цена едва $45,99

1
915

Четецът е оборудван със 7-инчов TFT дисплей с резолюция 800х480 пиксела, който дава възможност текстът да се чете дори и на ярка слънчева светлина. Яркостта на дисплея достига 250 кандела на квадратен метър, а екранът е покрит със специален материал против бликове. Подсветката може да се регулира и да бъде избрана най-подходящата в зависимост от околната осветеност.

Четецът разполага със собствена вградена памет и може да се свързва с компютърните системи чрез стандартен USB кабел. По този начин към устройството могат да се прехвърлят електронни книги, музика и видеа.

Използва се процесор с ARM архитектура, могат да се изберат модели с от 128 до 512 MB оперативна памет. Предлагат се конфигурации с 4, 8 и 16 GB флаш диск. Възможно е поставянето на външна MicroSD карта памет с капацитет до 32 GB (не е включена в комплекта). Устройството работи под управлението на операционната система uCOS, в която са вградени пет пълноценни шрифта, осигуряващи пълноценната поддръжка на английски, кирилица, корейски, германски и още много други езици. Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 2100 mAh, достатъчен за 8 часа четене на електронни книги, до 10 часа слушане на музика, до 6 часа книги плюс музика, до 5 часа видео. Поставено е стандартно 3,5 мм гнездо.

  • Четецът за книги и плеър може да бъде закупен оттук
  • Цена: $45,99 или $59,99 със специален кейс

Платено съобщение
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари