Нов Asus ROG Tytan променя формата си с натискането на бутон

2
57

Въпреки че повечето геймъри предпочитат сами да конфигурират компютъра си, все още има доста компании, които произвеждат модели, специално създадени за видеоигри. Линията Republic of Games Tytan на Asus е една от най-известните в този клас. Наскоро тя се сдоби с нов член – Asus ROG Tytan CG8890, който е специален предимно с външния си вид.

Този компютър има способността да променя формата си при натискането на специален бутон. Бутонът се намира в горната част на кутията и при натиск кара двата странични капака на кутията да се задвижат напред. Те се прибират с повторно натискане на бутона. Лицевата страна на компютъра също има елемент, който се придвижва напред и който може да бъде върнат в предишната си позиция с бутване.

Целта на това придвижване е по-скоро естетическа. При него се разкриват вентилаторите покрити с органични светодиоди както и впечатляващата течна охлаждаща система. Когато компютърът се трансформира в тази форма (наречена Turbo Gear), той достига мощност от 3.8GHz до 4,2GHz, в зависимост от нашите предпочитания.

Що се отнася до вътрешността на компютъра, тя е също толкова впечатляваща: процесор Intel Core i7-3960X, ускорител GeForce GTX 690, 16GB RAM, 2 SSD диска с по 128GB и един HDD с 2TB и звукова карта Asus Xonar DX. Цената на компютъра все още не е обявена, но предвид специфакациите му, тя ще е също толкова впечатляваща.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари