Откриха сериозен проблем в екрана на Surface

7
37

Мнозина от първите потребители, поръчали си таблета Surface, открито негодуват в Мрежата. Оказва се, че така наречения Touch Cover слой на устройството им създава много проблеми. Някои докладват, че образът на екрана се удвоява от само себе си, а други – че само няколко дни след употреба слоят буквално започва да се бели.

Изглежда покритието на екрана на таблета, което има вградена клавиатура, действително не е направено както трябва. На този етап не може да се каже дали дефектът присъства само в една партида или е разпределен повсеместно, но това със сигурност ще стане ясно с течение на времето. Според изданието Guardian, дефектът по-скоро е повсеместен, тъй като са се оплакали потребители и от САЩ и от Великобритания.

Освен с екрана, някои потребители са имали проблеми и със звука в таблета. Засега обаче от Microsoft не са дали коментар по нито един от двата въпроса. Единственото, което знаем, е че потребителите няма да бъдат таксувани за подмяна на слоя Touch Cover, чиято самостоятелна цена иначе е около $80. Целият таблет струва около $500.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
7 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари