Официален анонс на фитнес гривната Honor Band 5

0
741

По време на голямата презентация, на която бяха представени смартфоните Honor 9X и 9X Pro, както и лаптопа Honor MagicBook Pro, бе представена и фитнес гривната Honor Band 5. С цената си от едва $28 устройството е директен конкурент на популярния модел Xiaomi Mi Band 4, но за разлика от него разполага и със сензор за нивото на кислород в кръвта (SpO2).

Фитнес гривната е оборудвана с 0,95-инчов AMOLED дисплей с плътност на изображението 282 пиксела на инч, покрит с 2.5D защитно стъкло. Устройството издържа на потапяне във вода на дълбочина до 50 метра и без проблеми може да се ползва в басейна. Предлагат се различни циферблати за вградения часовник, има теми, приемат се уведомленията от смартфона.

Смарт гривната Honor Band 5 може да извършва непрекъснат мониторинг на сърдечния ритъм и определя качеството на съня, като разпознава шест различни типа проблеми със съня. Устройството разпознава и 10 вида спорт – бягане, колоездене, плуване и т.н. Времето на автономна работа е 14 дни. Предлагат се каишки с три цвята – черен, син и розов.

Подобно на директния си конкурент, фитнес гривната Honor Band 5 има две версии – стандартна с цена $28 и по-скъпа с вграден NFC модул и цена $31. Продажбите на стандартната версия стартираха днес, а NFC моделът ще излезе на пазара след една седмица.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за