Официалното пускане на процесорите Intel Bay Trail-T може да се състои още този месец на IDF

0
26

Предишните публикации в интернет твърдят, че Intel ще представи този месец по време на форума IDF (Intel Developer Forum) процесорите Atom Bay Trail-T. За да бъдем точни, това трябва да се случи на 11 септември, а своето приложението тези чипове ще намерят в таблетите от различните ценови категории. Също така се съобщава, че компанията по време на събитието ще сподели и информация за характеристиките на чиповете Bay Trail-M и Bay Trail-D.


Серията Bay Trail-T ще се състои предимно от моделите Z3000, които американският чипмейкър позиционира, като решения за гейминга. Ако информацията представена от разработчика се окаже вярна, то това означава, че новата линия ще предостави на потребителите 450% по-добра производителност в игрите в сравнение със сегашното поколение Clover Trail.

Що се отнася до семействата Bay Trail-M и Bay Trail-D, то на този етап е известно само, че първите ще се използват в лаптопите и ще се характеризират с консумация на електроенергия от 4 до 6,5 W, а вторите, според Intel, ще разкрият пълния си потенциал в настолните компютри, като TDP-то им е 12 вата.В линията Bay Trail-M ще присъстват дву и четириядрени модели от сериите N3000 и N2000 (N2910, N2810, N2805), а в марките на Pentium и Celeron ще се използва графиката Intel HD Graphics. Bay Trail-D включва в себе си модели, базирани на две и четири ядра – това са Celeron J1850 и J1750. Тук е използвана Intel HD графика. Също така ще се предлага и един модел под марката Pentium – J2850 (Intel HD).

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за