Очилата за допълнена реалност TeraGlass проектират пред потребителя 86-инчов виртуален екран

0
60

Компанията Teracle доразви идеята на смарт-очилата Google Glass и създаде собствения аналог TeraGlass. Новото устройство е характерно с няколко ключови особености. Аксесоарът е оборудван с миниатюрен OLEC дисплей с плътност на изображението 2 560 пиксела на инч. Производителят подчертава, че проектираното по този начин изображение съответства на 86-инчов виртуален екран, който се наблюдава от разстояние 3 метра. Потребителят може да избира използването на 2D или 3D режим.

 

„TeraGlass е личен мобилен дисплей с възможност за изобразяване на 3D. Независимо дали това са учебни видеоклипове или нови компютърни игри, потребителят може да им се наслаждава, без да се влияе от околната обстановка. С помощта на TeraGlass директно пред вас се появява персонален екран, който дава възможност за цялостно потапяне в съдържанието“.

TeraGlass може да се включва към всякакъв външен източник – смартфон, таблет, лаптоп или друго компютърно устройство. Изображението се извежда директно пред очите на потребителя и създава ефект на пълно потапяне в игрите и филмите.

 

В моменрта с помощта на сайта за потребителско инвестиране Kickstarter се събират финансови средства за започване производството на TeraGlass. Цената на устройството е 350 американски долара.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари