Още подаръци за първите собственици на 4К телевизора на Sony

1
24

Преди около десет дни Sony обявиха, че всеки, който си поръча новия им 4K Ultra High Definition телевизор ще получи и известно количество 4К съдържание, което да гледа на него. Явно обаче това не е било достатъчно, за да накара хората да инвестират $25 хиляди в нов телевизор. Ето защо от Sony решиха да увеличат броя на подаръците.

Сега всеки, който си купи 4К телевизора, ще получи още две неща – Ultra HD видео плейър, който дава на потребителите достъп до съдържание с висока резолюция, и таблет Xperia Tablet S, който може да се използва самостоятелно или като дистанционно управление за телевизора. Обещаното по-рано 4К съдържание ще бъде записано във видео плейъра (който представлява хард диск сървър) и ще съдържа късометражни и десет пълнометражни филма с 4К резолюция.

Сред десетте заглавия са: „Невероятният Спайдър-мен“, „Ченгета в резерв“, „Шофьор на такси“ и „Мостът на река Куай“. В бъдеще, Sony ще доставя допълнително 4К съдържание до собствениците на телевизора върху BD-ROM дискове. Потребителите ще могат да избират между това да получат съдържанието по пощата и сами да го качат в сървъра или да бъдат посетени от служител на Sony, който да направи това за тях.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари