Пикопроектор Samsung H03 с рекордна яркост

0
14

Асортиментът от проектори на компанията Samsung се увеличи с още един представител, под наименованието H03, който се явява един от първите подобни устройства на компанията, снабден със светодиодна проекционна лампа. Това позволява не само да се увеличи работния ресурс на устройството до 30 000 часа, но и да се получи достатъчно високо качество на създадените изображения.

Пикопроекторът Samsung H03 е способен да демонстрира яркост от 30 ANSI лумена, което се явява световен рекорд за устройство от подобен род. Въпреки компактните си размери и тегло (не превишава 200 грама), пикопроекторът притежава доста голям набор от функционалности, включващ пълноценна поддръжка на софтуерния пакет Microsoft Office.

Интерфейсите в Samsung H03 се изразяват в наличието на порт D-Sub позволяващ включването на устройството към компютър, USB конектори, слот за карта памет SD и вграден високоговорител. Проекторът на Samsung H03 поддържа не само файлове, като графичния JPEG и видео формата MPEG, но и такива типове, като PDF, TXT и HTML. Пикопроекторът Samsung H03 ще се появи на пазара във Великобритания през юни, но стойността му все още не обявена.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари