Поставка за 100 CD/DVD носителя с мини клавиатура

13
29

Японската компания Bluedot създаде алуминиева кула за съхранение на 100 диска с мини клавиатура и LCD дисплей върху капака, които позволяват тяхното каталогизиране и автоматично изваждане при поискване.

За собствениците на огромни колекции от дискове би било чудесно улеснение, ако имаха подръка домашна система за тяхното каталогизиране и търсене. Японската компания Bluedot създаде модела divita BDM-100S. Във високия цилиндричен корпус на устройството може да съхранявате до 100 диска със стандартни размери (диаметър 12 см).

Върху капака на кутията има мини клавиатура и 1,8” LCD дисплей за навигация и избор на заглавие от каталога. При поставянето на всеки нов диск трябва да му зададете своебразен електронен етикет, по който в последствие да бъде търсен и откриван. Изваждането на диск става като въведете заглавието му, след което устройството автоматично ще го измъкне и подаде през страничния процеп в горната част на корпуса.

Най-често използваните дискове могат да бъдат поставени в категорията “My Favorites” за още по-бързо откриване и изваждане. Дисковете са защитени с парола и заключващ механизъм, който да ги опази от крадци или неканени гости от ГДБОП.

10x to popa211

ДОБАВИ КОМЕНТАР

13 коментара за "Поставка за 100 CD/DVD носителя с мини клавиатура"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
wpDiscuz