fbpx
-4 C
София

Потребители на MacBook Air се оплакват от дефекти в дисплея

Най-четени

Наскоро от Apple представиха новия модел на MacBook Air. Някои от първите купувачи вече се оплакват от проблеми с дисплея на уреда. Те коментират, че екранът започва понякога да трепти без причина и спорадично се появяват хоризонтални и вертикални линии. В други случаи дисплеят първоначално се изпълва с различни цветове, след което следва срив на компютъра. Потребител дори е качил видео в YouTube, на което ясно може да се види трептенето на екрана.


От Apple вече са наясно с проблемите и в момента проучват възможностите за създаване на софтуер, който да отстрани неприятностите. Но засегнатите потребители вече могат да подменят своите лаптопи. Официално изявление от страна на Apple по повод проблемите с дисплея засега не е правено.
Критиците обаче отправят упрека, че от Apple са пуснали новия модел на MacBook Air твърде бързо на пазара, за да се възползват от успеха на iPad. При продължителни тестове проблемите с дисплея на ноутбуците действително са очевидни.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини