Появиха се особеностите на новия MacBook Pro

0
10

Анализаторът Минг-Чи Kуо от KGI Securities, който не веднъж е споделял достоверна информация за бъдещите продукти на Apple, разказа за възможностите на новия ноутбук на американската компания.

Според експертът, MacBook Pro 2016 ще получи по-тънък корпус, USB-C конектори с поддръжка на интерфейса Thunderbolt 3 и Touch ID скенер за пръстови отпечатъци.

Също така, устройството ще се появи със специална сензорна лента, изпълнена на базата на OLED-дисплей и заменяща хардуерните функционални бутони, разположени над буквено-цифровите бутони на клавиатурата.

Дизайнът на MacBook Pro също така ще претърпи значителни промени. Съобщава се, че новият ноутбук ще получи чертите на 12-инчовия MacBook, ще стане по-лек и по-тънък, а също така ще бъде оборудван с подобрени подвижни елементи на горния капак.

Минг-Чи Kуo твърди, че това ще бъде „най-големият ъпгрейд на ноутбуците в историята на Apple“, и той е планиран за четвъртото тримесечие на 2016 година.

Последният път, линията ноутуци на Apple бе актуализирана през април 2016 г. Тогава MacBook получиха подобрени процесори, повече оперативна памет и нова разцветка – „розово злато“.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за