Появиха се първи снимки на PS5 и конзолата се оказва доста масивна

2
2983

Известно е, че идеята на PS5 никога не е била да бъде малка конзола. Вече имаме снимки в реална среда, които показват, че конзолата си е гигантска.

Кадрите идват от Национална комисия по комуникациите на Тайван (NCC)

Виждаме конзолата да лежи хоризонтално. В тази позиция усещаме размера най-ясно. Намеренията за побиране на конзолата в компактен център за забавление вече са в историята. Това ще е по-трудно дори отколкото ще бъде с Xbox Series X.

Интересно да видим подвижната основа, която изглежда като малък пластмасов диск. Чрез нея конзолата може да стои както настрани, така и вертикално. Виждаме и включените в комплекта кабели – за зареждане, HDMI, USB Type-A към USB-C. Виждат се и портовете, които са разположени отпред и отзад, обясняват от Laptop Mag.

Когато Sony разкри финалните размери и тегло на PlayStation 5 (39 x 10.4 x 26 сантиметра, 4.5 килограма), стана ясно, че това ще е най-голямата конзола до сега. И това е размер без стойката. За сравнение, Xbox Series X има подобно тегло, но размери от 15 x 15 x 30 сантиметра.

За жалост от тук не получаваме повече информация за възможностите за персонализация на дизайна. От Sony са споменавали, че това ще бъде конзолата с най-много възможности за персонализация.

Разбира се, размерът не е кой знае какъв проблем, когато е трудно да се сдобиеш с конзолата.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари