Представена е новата графична карта AMD Radeon Pro V340 за работа във виртуални среди

0
333
AMD представи графичната карта Radeon Pro V340, представляваща високопроизводително решение с две GPU за инфраструктурите на виртуалните десктопи (VDI), създадена за да осигури поддръжка и ускорение на най-взискателните от към ресурси виртуални натоварвания в дейта центровете, включително и CAD, приложенията за дизайн, услуги и работни процеси (DaaS), както и рендеринг.

Графичната карта AMD Radeon Pro V340 представлява решение с два GPU, базирани на новата архитектура на AMD, „Vega“, оптимизирана за екстремна производителност и с висока плътност на разполагане на потребителите към виртуалните среди. Това е първото хардуерно решение за VDI, оборудвано с 32 GВ ултрабърза памет от ново поколение с висока пропускателна способност. То осигурява достатъчно капацитет и скорост, за най-сложните натоварвания в областта на дизайна и мултимедията.

Графичната карта AMD Radeon Pro V340 използва технологията AMD MxGPU, първата в индустрията хардуерна система за GPU виртуализация, базирана на стандартната технология SR-IOV (Single Root I/O Virtualization). Съчетавайки възможностите на софтуерните и хардуерни технологии, които осигуряват виртуализацията на графиката за съвременните изчислителни среди, AMD MxGPU гарантира бързо, стабилно и предвидимо ниво на производителност при най-високата в индустрията плътност на потребителите, без допълнителни лицензионни такси.

Графичната карта AMD Radeon Pro V340 се очаква да се появи в продажба през 4-тото тримесечие на 2018 година.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!