Полската компания SilentiumPC съобщи за разширяване на продуктовата си гама от компютърни корпуси с модел, носещ името Armis AR7. Кутията може да се похвали с просторно вътрешно пространство, благодарение на форм-фактора Full-Tower и ще се предлага в две модификации: в класически дизайн (Armis AR7) и със страничен панел от закалено стъкло и вградена RGB подсветка (Armis AR7 TG RGB).

Размерите на корпуса SilentiumPC Armis AR7 са 518×243×508 мм, а теглото — почти 10 кг. В комплекта са включени три 120-мм вентилатора и контролер за регулиране на оборотите. Поддържаните дънни платки са във формат ATX, micro-ATX, Mini-ITX. Своеобразното предимство на тази кутия е подвижната I / O област, която може да се монтира в горната или долната част на предния панел в зависимост от предпочитанията на купувача.

И двата модела са оборудвани с по три прахови филтъра. Обявена е поддръжка на въздушни CPU охладители с височина до 18 см и графични карти с дължина до 42 см. Моделите разполагат още с четири места за 2,5-инчови устройства, две места за 2,5-/3,5-инчови и едно за 3,5-инчови модели. Освен това, за монтирането на две 5,25-инчови устройства е предвидено отделно отделение. Имайте предвид и възможността за вертикално поставяне на графичната карта и поддръжката на радиатори за водно охлаждане със стандартния размер до 360 мм.

В европейската търговска мрежа и двата корпуса ще се появяват след няколко седмици. SilentiumPC Armis AR7 е с препоръчителна цена от €70, а по-съвременния модел Armis AR7 TG RGB ще се предлага за не по-малко от €90. В бъдеще компанията обещава да пусне версия на корпуса без възможност за монтиране на 5,25″ устройство.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари