Предстои пускането на пазара на хибридния таблет Lenovo Yoga

3
30

Сигурно помните интересното устройство на границата между таблета и лаптопа, което Lenovo показаха на присъстващите на тазгодишното изложение CES. Хибридният продукт беше представен като IdeaPad Yoga и, по информация на самата компания, ще се появи на пазара съвсем скоро или поне скоро след пускането на Windows 8.

Късно вчера Lenovo направиха публикация в Twitter, съдържаща снимка на устройството, придружена от надписа „Не остана много.“ За съжаление повече информация не последва и не е ясно дали именно Yoga ще е лаптопът/таблет, за който се разчу наскоро из виртуалното пространство. В слуховете се говореше именно за хибриден продукт, който ще работи с по-ограничената версия на Windows 8 за ARM-базирани устройства Windows RT.

Тъй като от CES мина повече от половин година, напомняме, че Yoga има клавиатура, която се обръща на 380 градуса, така че да се скрие напълно зад екрана и да превърне устройството в таблет. 13,3-инчовият таблет тежи 1,47 килограма и е дебело 17 милиметра. Дисплеят му е с резолюция 1600х900. Има 8GB RAM, 256GB SSD и батерия, която издържа до осем часа при пълно зареждане.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари