Предстои пускането на пазара на хибридния таблет Lenovo Yoga

3
26

Сигурно помните интересното устройство на границата между таблета и лаптопа, което Lenovo показаха на присъстващите на тазгодишното изложение CES. Хибридният продукт беше представен като IdeaPad Yoga и, по информация на самата компания, ще се появи на пазара съвсем скоро или поне скоро след пускането на Windows 8.

Късно вчера Lenovo направиха публикация в Twitter, съдържаща снимка на устройството, придружена от надписа „Не остана много.“ За съжаление повече информация не последва и не е ясно дали именно Yoga ще е лаптопът/таблет, за който се разчу наскоро из виртуалното пространство. В слуховете се говореше именно за хибриден продукт, който ще работи с по-ограничената версия на Windows 8 за ARM-базирани устройства Windows RT.

Тъй като от CES мина повече от половин година, напомняме, че Yoga има клавиатура, която се обръща на 380 градуса, така че да се скрие напълно зад екрана и да превърне устройството в таблет. 13,3-инчовият таблет тежи 1,47 килограма и е дебело 17 милиметра. Дисплеят му е с резолюция 1600х900. Има 8GB RAM, 256GB SSD и батерия, която издържа до осем часа при пълно зареждане.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
annikoloff
annikoloff

Цитат:


Yoga има клавиатура, която се обръща на 380 градуса


И се връща на място, изритва екрана на една страна, че да му направи място и после още 20 градуса по пътя на победата…

sliderum
sliderum

Не бе колега, градусите в повече, са алкохолни изпарения около писалият статията(дано да не са и около пчеличката, която я е превела)!

vitef
vitef

А представяте ли си като го подобрят… Вероятно следващия модел на Yoga ще се върти на 720 градуса… А може и като вентилатор – да ни разхлажда в жегите :baby: