Производителността на 3DMark Port Royal се увеличава с 50% с NVIDIA DLSS

6
776
Futuremark пусна нов тест за NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) за 3DMark Port Royal, първият бенчмарк в света за  измерване на рейтрейсинга

DLSS използва deep learning за ускоряване на рендирането, поддържане на ясни изображения и гладки ръбове на рандираните в 3DMark Port Royal обекти. С включен RTX в 3DMark Port Royal, геймърите ще получат най-добрите резултати: превъзходна рейтрейсната графика и оптимален FPS, благодарение на DLSS.

Резултатите 3DMark Port Royal нарастват с NVIDIA DLSS

3Dmark Port Royal е нов инструмент за сравнителен анализ, който предлага подобряване на отраженията и сенките рейтрейснати в реално време. Може да се използва, за да илюстрира как DXR ray tracing варира в зависимост от използваните графични карти NVIDIA GeForce с Turing архитектура.

Активирането на DLSS в 3DMark Port Royal постига до 50% по-висока производителност.

Активирането на DLSS в 3DMark Port Royal води до 50% по-висока производителност.

DLSS

DLSS използва невронна мрежа за извличане на многомерните характеристики на рендираната сцена и подобрява рендирания образ чрез изглаждане на ръбовете на обекти и други региони с висок контраст. Това води до гладки ръбове (anti-aliased), но избягва засенчването на цялата сцена, какъвто може да бъде случаят с TAA или други подходи. DLSS помага да се поддържа яснотата на изображението и яснотата и временната стабилност, като същевременно се подобрява производителността.

Game Ready за 3DMark Port Royal с DLSS

GeForce геймърите, от днес имат достъп до нов Game Ready драйвер за 3DMark Port Royal с DLLS. Драйверът може да бъде свален от тук: https://www.geforce.com/drivers.

Драйверите NVIDIA Game Ready осигуряват най-доброто изживяване за GeForce геймърите, тъй като инженерите на NVIDIA предлагат постоянни актуализации, за да оптимизират производителността и да осигурят перфектния геймплей. Като допълнителна гаранция за качество, всеки драйвер за игри притежава сертификат Microsoft WHQL.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
2 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
5 Автори на коментарите
ПенчоkukuMorganIgralecAthlon64 strikes back.... Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Athlon64 strikes back....
Athlon64 strikes back....

RTX off, RMA on….

Igralec
Igralec

Личен тест направих и мога да споделя че е 90% даже на моменти е 100% а не 50% като пише в статията …

kuku
kuku

това не е ли вариянт на така или иначе безмисленият antialising

Morgan
Morgan

Ако си лаптоп и 4к резолюция, най-вероятно е безмислен. На екрани с по-ниско dpi не е безмислен, стига хардуера да не е слаб.

kuku
kuku

лаптоп и гейминг на 4к някакси несъвместими ми се виждат, иначе да примерно ако с full hd резолюция и 32 инчов монитор може би има смисъл

Пенчо
Пенчо

Добре че сме тъпи и няма да се досетим че Нвидия са платили на 3DMark за да докарат такива резултати.