Производството на Xbox Series X вероятно няма да бъде повлияно от коронавируса

1
319

Пускането на Xbox Series X на пазара е малко вероятно да се забави заради производствени ограничения от коронавирус пандемията, заявява изпълнителния директор на Microsoft в скорошно интервю.

Анализатори изразиха опасения, че затварянето на множество предприятия в Китай не би позволило да бъдат изградени достатъчно конзоли от следващо поколение навреме за коледните празници през тази година. Част от тях коментираха, че има “голяма вероятност” Microsoft и/или Sony да отложат старта на продажбите заради недостатъчна наличност.

Надела обаче сподели пред CNBC, че “производствения процес върви по план“, в отговор на въпроса дали компанията ще успее да достави новата конзола в срок. Все повече бизнеси в Китай поетапно отварят врати, тъй като страната преодоля един от най-лошите вируси в наши дни. Разбира се, с това не се изчерпват проблемите, пред които голяма част от тях ще бъдат изправени, завръщайки се на пазара. 

“Ако това беше предишно поколение архитектури на центрове за данни или софтуерни архитектури, не мисля, че щяхме да се справим толкова ефективно с подобна криза”, каза Надела.

В края на краищата на първо място е здравето и безопасността на хората по време на тази пандемия. Съответно, ако за предприятията е безопасно да продължат с производствения процес около пускането на Xbox Series X, като се има предвид, че има достатъчно време до празниците, то означава, че можем да погледнем с надежда към бъдещето, очаквайки тихо и нетърпеливо гейминг звяра от следващо поколение.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
МъдиУотърс
МъдиУотърс

Бе колкото изкарат, да почнат да ги продават им трябва, пък с времето ще изкарват бройки.