Първите официално одобрени обзори на процесорите AMD Ryzen Threadripper трябва да се появят в края на тази седмица. AMD е подготвила над 250 материала на тази тема, които без съмнение, ще разглеждаме и през уикенда.

Първите късметлии, получили за тестване някои от новите процесори, вече започнаха да споделят резултатите от овърклок тестовете и по-точно на чиповете AMD Ryzen Threadripper.

В бенчмарка Geekbench 3, процесорът AMD Ryzen Threadripper 1950X при честота 4,1 GHz и 16 активни ядра демонстрира резултат от 53 391 точки (4 548 точки в едноядрените тестове). Процесорът е тестван с водното охлаждане Thermaltake Water 3.0 Riing, като напрежението на чипа е повишено до 1,4 V. Авторът на този експеримент допълва, че в тестовете на Cinebench R15, всички процесорни ядра запазват активността си при честота 4,0 GHz и напрежение на чипа 1,25 V. Паметта е работила в режим DDR4-3066, поставена в осемте DIMM. Ако се остави памет само в четирите слота, то режимът може да бъде DDR4-3200.

Едновременно с това, WCCFTech публикува други тестове на процесорите AMD Ryzen Threadripper. Резултатите са високи и се вижда, че производителността на $1 при AMD е много по-висока. Очакваме нови, вече официални тестове и нови резултати.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари