Първата партида фитнес гривни Honor Band 5 бе разпродадена за 29 секунди

1
576

Едно от представените вчера по време на голямата презентация на Honor устройства бе фитнес гривната Honor Band 5, която е директен конкурент на популярния модел Xiaomi Mi Band 4. Предварителните продажби на базовата версия на Honor Band 5 в Китай започнаха веднага след анонса, но и веднага приключиха.

Уеб порталът Gizchina цитира официалните представители на Honor, които споделиха, че първата партида фитнес гривни е разпродадена само за 39 секунди. Не се съобщава колко устройства включва тази партида, но те навярно са десетки хиляди, а обикновено – много повече.

Това не е за учудване, понеже фитнес гривната Honor Band 5 е изключително удачна. Тя разполага с AMOLED екран, пулсомер, сензор за нивото на кислород в кръвта (SpO2) и NFC модул. Цената е съвсем ниска – едва $28 или $31 съответно за младшата версия и на модела с NFC модул за безконтактни разплащания.

Смарт гривната Honor Band 5 може да извършва непрекъснат мониторинг на сърдечния ритъм и определя качеството на съня, като разпознава шест различни типа проблеми със съня. Устройството разпознава и 10 вида спорт – бягане, колоездене, плуване и т.н. Времето на автономна работа е 14 дни. Предлагат се каишки с три цвята – черен, син и розов.

Масовите продажби на фитнес гривната Honor Band 5 с NFC модул в Китай започват на 29 юли.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Арнолд Шварц е негър
Арнолд Шварц е негър

Чи то и първата партида bathwater на оная хахавата ГЕЙмърка беше разпродадена за отрицателно време, ама не я прави стойностна..