Първа информация за цените на видеокартите Radeon RX 5700 XT с алтернативен дизайн

1
670

Наближава началото на продажбите на видеокартите Radeon RX 5700 и RX 5700 X с алтернативен дизайн. Версията XFX Radeon RX 5700 XT Double Dissipation вече е достъпна за поръчване в китайските онлайн търговски площадки, а доставките на тази графична карта ще започнат на 9 август тази година.

За да се вземе старшия вариант на видеокартата AMD Navi 10 с XFX дизайн са необходими $478. Да отбележим, че еталонната версия на графичната карта Radeon RX 5700 XT се предлага от същия ритейлър за $449.

XFX Radeon RX 5700 XT Double Dissipation разполага с масивен охладител, заемащ пространството на 2,5 слота. Той се състои от алуминиев радиатор пронизан от няколко топлинни тръби и два 100 мм вентилатора. Необходимо е подаване на допълнително захранване чрез 6 и 8-пиновите PCI-E Power конектори. На гърба е поставена метална пластина за усилване на конструкцията и за подобряване на охлаждането. Техническите характеристики засега не са обявени.

И още, корпорацията TUL, известна със своя бранд PowerColor обяви, че нейните версии на графичните карти Radeon RX 5700 XT ще се продават при начална цена $399. Но производителят още не е готов с официалната презентация на своите графични устройства. Предполага се, че на пазара първоначално ще излезе моделът PowerColor Radeon RX 5700 XT Red Devil, информация за който излезе преди месец.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Боко
Боко

Само Saphire Nitro+, ако аз ще купувам. Тия ядрени реактори са трудни за охлажане, а XFX не се славят с най-добро хлаждане да не кажа, че са най-клапавите от RX580ките с които копая 🙂