Преди известно време се появи информация, че ASRock, един от водещите производители на дънни платки, възнамерява да излезе на пазара на видеокарти. Сега се появиха първите изображения на новите графични карти.

Първите устройства на фамилията видеокарти ASRock Phantom Gaming ще използват графичните процесори Radeon RX серия 5хх. Флагманите на тази фамилия ще бъдат графичните карти Radeon RX 580 и RX 570. Те ще имат доста голямо охлаждане с алуминиев радиатор с няколко топлинни тръби, обдухван от два вентилатора.

За бюджетните компютърни системи ASRock ще предложи видеокартите Radeon RX 560 и RX 550 с дължина до 17 сантиметра, охлаждани от неголям радиатор с един вентилатор.

Отделно внимание заслужава модификацията на видеокартата Radeon RX 570 с един вентилатор. В публикуваното изображение се вижда, че тя има само един видеоизход, което е характерно преди всичко за картите, предназначени за добив на криптовалута.

Според тази информация, официалният анонс на новите видеокарти на ASRock ще се състои до края на месеца.

За всичките нови модели на ASRock е характерно, че в режим OC Mode, автоматично се покачва и работна честота на паметта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари