Първи поглед към „умните“ часовници Apple Watch NikeLab

1
218

Миналата седмица, Apple и Nike представиха лимитираната серия „умни“ часовници Apple Watch под името Apple Watch NikeLab. Смарт-часовниците са направени в „космически-сив“ цвят, който е един от най-популярните сред любителите на „ябълковите“ продукти.

NikeLab — името на новата иновативна платформа за сътрудничество на двете компании. Освен каишката в черно и бяло изпълнение, която няма да се продава отделно, „умните“ часовници Apple Watch NikeLab почти не се различават от моделите Nike+ по функционалност и са насочени към фитнес ентусиастите. Нововъведението се състои в цветовото оформление. Така например, Apple Watch Nike+ се предлага в бял или черен цвят. Моделите Apple Watch NikeLab съчетават в себе си цветове за създаването на ефект на нов дизайн – алуминиев корпус в цвят Space Gray допълнен с каишката Light the Bone/Black. В задната част На аксесоара е нанесено логото на Nike.

Всъщност, Apple Watch NikeLab представлява версия на Apple Watch Series 2 с оригинална разцветка и няколко допълнителни софтуерни решения от Nike: предварително инсталираното приложение Nike+ Run и ексклузивните команди на Siri.

Устройството също така поддържа GPS навигация чрез яркия си дисплей и притежава водонепроницаемост с възможност за потапяне във вода на дълбочина до 50 метра. За производителността на часовника се грижи двуядрения процесор Apple S2 и операционната система watchOS 3.

„Умните“ часовници ще бъдат достъпни на сайта на Nike, както и на търговската зона на Apple в Токио, Япония. Продажбите на Apple Watch NikeLab започват днес в четвъртък на 27-ми април.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари