Свързване и производителност, където и да сте, със системата X80-5G Wi-Fi Deco Mesh System

2
299

Да работиш от уюта на собствения си дом може да е изглеждало като далечна концепция преди няколко години, но сега е част от живота на мнозина. С тази промяна нуждите на хората, особено за стабилност на мрежата, скорост на сърфиране и гъвкавост, се увеличиха. Дори в свободното време необходимостта от силна връзка, ниска латентност и защита на данните се превърнаха във важни изисквания. И така, в отговор на тези предизвикателства се появи системата X80-5G Deco Wi-fi Mesh System, първият продукт в портфолиото на TP-Link с 5G технология, способен да изпълнява множество функции, като същевременно се грижи за осигуряването на стабилна връзка и гъвкав мрежов достъп .

Гъвкавостта е придобила нови измерения и хората искат да изпитат повече, дори когато става въпрос за това къде работят. Така Deco X80-5G Wi-Fi Mesh System дава възможност на всеки да има работно пространство със страхотна гледка, независимо дали е в планината, край морето или просто сред природата, без компромис с качеството.

Гъвкавостта е ключова

Независимо дали говорим за гъвкавост на мрежата, която позволява на потребителя да избира между 4G, 5G или фиксиран интернет достъп, или тази, предлагана от Mesh система, която ще покрие всички области, без прекъсвания, с адаптивен път и самолечение, без значение къде се намира потребителят, това е думата, която може успешно да опише функциите и предимствата, които Deco X80-5G предлага.

Независимо дали предпочитат чистия планински въздух или жаркото слънце на морето, потребителите ще могат да работят, учат, редактират или качват материали от където пожелаят. Всичко, което трябва да направят, е да включат своята SIM карта в Deco X80-5G Mesh System или мрежов кабел, и Wi-Fi 6 Dual-Band ще им осигури скорости до 4804 Mbps (в честотната лента 5 GHz) и до 1148 Mbps (в честотната лента 2,4 GHz) за стабилен, висококачествен интернет.

Висока производителност, ниска латентност и лесна инсталация

Оборудван със Sub-6 GHz 5G технология, той предлага на потребителите скорости на изтегляне до 5GB в секунда, до 33 пъти по-бързо от 4G LTE. Нещо повече, модулите Deco работят заедно, за да образуват единна Wi-Fi мрежа с едно име и парола, която покрива площ от до 270 m2 и позволява на над 200 устройства да се свързват едновременно, като всички се радват на стабилни връзки и ниска латентност от само 1 милисекунда.

Инсталирането е лесно, като приложението TP-Link Deco ръководи процеса на настройка. Установяването на интернет връзка е също толкова лесно. Всичко, което потребителят трябва да направи, е да постави SIM картата в специалния порт или интернет кабела в един от Ethernet портовете, 2.5G и 1G, което ще генерира стабилни връзки и в двата случая, тогава те могат да се насладят на 5G връзката и услугата VoLTE. Така потребителите ще могат да използват интернет от всяко място, независимо дали мястото има мрежов кабел, както и телефонни услуги.

Сигурност и контрол за безпроблемно сърфиране

Независимо дали говорим за безопасността на личните данни, или непредвидени ситуации, като например загуба на кабелна интернет връзка, системата Mesh Deco X80-5G предлага възможности за покриване на тези ситуации.

Благодарение на TP-Link HomeShield и протокола WPA3, данните на потребителите винаги ще бъдат защитени с най-новите функции за безжична сигурност за много мрежи и устройства. Нещо повече, функцията за преход при срив се грижи за стабилността на връзката, така че автоматично ще превключва устройства, свързани към Deco X80-5G към 4G или 5G мрежа, така че потребителите да могат да се насладят на безпроблемно сърфиране.

Когато става въпрос за контрол, можем да се позовем както на вградената функция за родителски контрол, която може да блокира неподходящо съдържание или да ограничи времето, прекарано онлайн, така и на приложението Deco, което позволява на потребителите да преглеждат свързани устройства, да ги приоритизират или да създават мрежа от посетителите. В допълнение, с подробните отчети, които Deco X80-5G предоставя, потребителите ще имат достъп до информация за времето, прекарано онлайн, хронологията на сърфирането, както и статистически данни за свързаните устройства, за да получат преглед на своите потребителски навици.

Системата Mesh Deco X80-5G е устройството, което има за цел да разруши бариерите на мястото, което трябва да наречем работно пространство, предлагайки впечатляващо качество на връзката и неограничени възможности.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари