fbpx
1.8 C
София

Сериите LG OLED и NanoCell и изключителната технология AI ThinQ

Най-четени

Всеки нов продукт, създаден от LG, впечатлява с модернистичен дизайн и изключителни характеристики. Такива са и телевизорите от серията OLED и NanoCell, които могат да се похвалят с отлично качество на картината, голям зрителен ъгъл и богати, чисти и наситени цветове. Телевизорите разполагат още с интелигентната технология AI ThinQ, която надхвърля всички очаквания.

AI ThinQ е вграден изкуствен интелект, създаден с цел да улесни ежедневието ви и да се погрижи за вашия пълен комфорт

С функцията му AirPlay можете лесно и удобно да стриймвате любимото си съдържание от своя iPhone, iPad или Mac, а използвайки приложението Home или Siri на Apple устройствата си, имате възможност за достъпно и сигурно управление на телевизорите с AI ThinQ. По този начин ще можете чрез телефона си да включвате и изключвате телевизора, да сменяте входния сигнал и дори да променяте силата на звука.

Всички интелигентни домакински уреди, свързани към телевизора LG, вече ще бъдат под ваш контрол в таблото за управление на дома. Необходимо е само да поздравите телевизора с „Hi, LG“, което автоматично ще активира гласовата команда, като тази опция е налична само за някои от моделите от OLED и NanoCell сериите. LG Routines ще се превърне в неизменна част от сутрешната и вечерната ви рутина благодарение на способността си за автоматизиране на работата на интелигентните домакински уреди. При лягане AI ThinQ изключва светлините и климатика, а при гласова команда „Лека нощ“ заключва вратите. Когато се събудите, интелигентната технология ще включи осветлението, пречиствателя за въздух или прахосмукачката.

Още едно предимство на AI ThinQ е фактът, че колкото повече го използвате, толкова по-добър става той

Това се случва благодарение на функцията му за дълбоко обучение, като по този начин телевизорът се превръща в личен асистент, който знае какво харесвате и кое е важно за вас. Той препоръчва филми, уведомява за важни спортни събития и запазва резултатите в любимата ви компютърна игра. Умната технология може да отговори на всички въпроси и да ви информира в реално време за всичко, което ви интересува – от актьорите и локациите в телевизионното шоу, което гледате, до дрехите, които те носят, в случай че искате да се сдобиете със същите.

AI ThinQ осигурява всички тези удобства на притежателите на телевизори от сериите OLED и NanoCell

Някои от най-популярните модели от OLED серията са LG OLED GX 4K Smart с Gallery Design, който прилепва за стената в дома ви като истинско произведение на изкуството, и 88-инчовият LG OLED ZX 8K SIGNATURE. Един от най-харесаните модели е и 65-инчовият LG NanoCell 8K HDR Smart, който ви предоставя възможността да се насладите на чисти цветове в истинска 8K разделителна способност.

Продуктите на LG се отличават и с изключително озвучаване не само в уредите за дома, но и при аксесоарите. Звукът на престижната британска марка Meridian е налице и при безжичните слушалки LG TONE Free FN6. Те са обвити от мек гел от медицински клас, което ги прави хипоалергични и удобни.

Слушалките се съхраняват в стилна кутийка UVnano, която убива 99,9% от бактериите докато зарежда, а едно от най-големите предимства на продукта е, че само 5-минутно зареждане ви осигурява 1 час възпроизвеждане. LG TONE Free FN6 впечатляват още със своята водоустойчивост, плътното прилепване, което блокира шума, и 18-часовия живот на батерията.

Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Huawei P50 Pro – възродена легенда

От днес актуалният флагман на китайския производител Huawei вече е наличен за предварителна поръчка в България. След забавяне, породено от редица причини, компанията размести...

Подобни новини