Системата за домашно кино Samsung HT-F6550W ви поставя в центъра на 3D забавлението

0
6

За ценителите на високачественото домашно забавление, които непрекъснато търсят усъвършенстване на изживяването, близко до реалността и предлагащо силни емоции, Samsung създаде системата за домашно кино HT-F6550W.

Всепоглъщащият звук и картина, изградени от последните иновативни технологии на Samsung, са надградени с истински 3D звук, благодарение на функцията DTS Neo Fusion, екскулзивно разработена за продуктите Samsung. Освен високото качество на звук и картина, Samsung предлага още и повишена функционалност с новите характеристики на модела HT-F6550W.

Невероятно качество на звук и картина
Звуковите характеристики на Samsung HT-F6550W ще вдъхнат нов живот на развлеченията вкъщи.

Функцията за възпроизвеждане на истинския 3D звук присъства екслкузивно в системите за домашно кино на Samsung. Технологията 3D Sound Plus се съчетава с DTS Neo: Ultra, за да създаде реалистичен 3D звук. По този начин можете да изживеете истинско 3D звуково приключение, при което звукът идва от различни точки на стаята.

Вграденият хибриден усилвател с електронна (вакумна) лампа възпроизвежда топъл и богат звук, като същевременно редуцира околния шум и други смущаващи фактори. Усилвателят на Samsung HT-F6550W възпроизвежда звук, възможно най-близък до аналогов сигнал и създава мек звук на висока честота. Функцията Crystal Plus филтрира звука двойно и намалява изменението на звука.

Високоговорителят, изграден от стъклени влакна, допълнително помага за повишаване на чистотата на звука, като същевременно е устойчив на топлина и обира вибрациите от силния звук.

Благодарение на 3D технология, която използва сложни алгоритми, за да сведе до минимум видимото напластяване на картината, Samsung HT-F6550W предлага въздействаща 3D реалистичност. Full HD 3D функцията допълнително повишава изключителното зрително изживяване на цялостно и пълно потапяне в картината.

Богат източник на развлечения
Интегрираният Smart Hub прави достъпа до видеото и музиката по поръчка много по-лесен. Вградената опция за Wi-Fi, софтуерът AllShare и функциите от магазина за приложения Samsung Apps ще изградят изключителна безжична мрежа в дома ви, която предлага неограничен избор от развлечения.

HDMI съчетава отлично качеството на картината и звука с лесно свързване. Избавете се от досадните, вечно заплетени кабели. Благодарение на въведената през 2007 г. от Samsung технология Anynet+, можете с едно дистанционно управление да контролирате множество устройства. Технологията дава възможност за дистанционно управление на устройства, използващи HDMI кабели за свързване към HDTV.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за