Скенерът Amazon Dash ни помага да пазаруваме от вкъщи

0
12

Amazon представиха малък и компактен скенер за баркодове на име Dash, чиято цел е да улесни още повече пазаруването от дома. Компактното устройство има няколко бутона. С натискане и задържане на бутона с изображение на микрофон потребителите могат да изрекат това, което искат да намерят в магазина на Amazon.

Още по-лесно, обаче, е използването на втория бутон изобразяващ нещо подобна на стилизиран фотоапарат. Достатъчно е само да го натиснем и да насочим устройството към баркода на който и да е продукт и веднага Dash ще отвори на компютъра ни страницата в Amazon, от която ще можем да си го поръчаме. Тази функция е идеална за бързо намиране на хранителни продукти.

Dash се свързва с компютъра ни или с което и да е друго устройство, което можем да използваме за пазаруване посредством Wi-Fi. Amazon, също така, обещават, че джаджата е устойчива и можем спокойно да я използваме „с ръце покрити с брашно“.

В момента, обаче, устройството не може да бъде поръчано. На този сайт бихте могли да се регистрирате, за да получите Dash и то съвсем безплатно, но късмет ще извадят само тези, които получат покана от Amazon. Разбира се, нас това изобщо не ни засяга. Dash комуникира с акаунтите само на тези потребители, които ползват услугата за поръчка и доставка на хранителни продукти AmazonFresh, която, както можете да предположите, не е достъпна в България.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за