8.7 C
София

Скоро на пазара се очаква стилно-оформеният и евтин корпус X2 Nextyde

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
Като част от марката X2 на пазара скоро ще се появи нов компютърен корпус, носещ името Nextyde. За относително малка сума, потребителите ще получат добре оборудван модел, който, освен това има и стилен дизайн. Новата кутия е напълно боядисана в черно, размерите й са 413 х 200 х 414 мм, а теглото – 3,3 кг; Според изявление на производителя, кейсът е съвместим с ATX, Micro ATX и Mini ITX дъната. В основата на решението стои 0.5 мм ламарина SECC клас.


Страничната стена е оборудвана с голям акрилен прозорец, а интерфейсният панел на X2 Nextyde е изведен в горната част на шасито: чрез него потребителите ще получат достъп до портовете USB 3.0 и USB 2.0, а също така и до стандартните аудио-жакове. Вътре в кутията има слотове за два 3.5-инчови носители и същия брой за 2,5-инчови устройства, а също така са достъпни и пет разширителни PCI слота. Тук трябва да отбележим, че в тази кутия не е предвидена опцията за монтирането на 5.25-инчови устройства.

Съществуват данни за възможност да се използват процесорни охладители с височина до 170 мм, както и до 320 мм графични карти. Ако е необходимо, в X2 Nextyde може да се добавят четири 120 милиметрови вентилатора: по един – от горе и отзад, както и два – отпред.

Представеният корпус ще се предлага в три цвята (матово черно, лъскаво черно, бяло) в Европа, а продажбите му започват от края на август на цена от 40 евро.
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини