Следващата седмица Samsung ще покаже загадъчния Galaxy Note

1
27

На 2 септември в германската столица Берлин ще се открие международното изложение на потребителска електроника IFA. Няма съмнение, че водещите производители ще се възползват от тази чудесна възможност, за да представят своите нови устройства. Сайтът This is my next е открил упоменаване на три нови продукта, които южнокорейският производител Samsung ще покаже в навечерието на откриването на изложбата.

Най-мистериозният от тях е устройство, наречено Galaxy Note. Включването му, поне според обозначението, към линията Galaxy свидетелства, че това може да бъде както таблет, така и смартфон. Устройството обаче не се вписва в новата класификация за „умни телефони“ на корейския производител, а таблетите на ​​Samsung съдържат в името си Tab. Не е изключено да става дума за таблет, ориентиран към бизнес сегмента, което косвено е указано чрез името Note.

Останалите две устройства не са толкова тайнствени. Wave 3 е телефон, базиран на платформата Bada, а Galaxy Tab 7.7 очевидно е таблет със 7,7-инчов дисплей.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
someone_
someone_