Samsung пуска поне един нов смарт часовник всяка година. След като пусна Galaxy Watch през 2018 и Galaxy Watch Active 2 през 2019, южнокорейската компания се готви за нов модел тази година. По него се работи активно и той е минал сертификация в Китай, което е сигнал, че анонса наближава.

Преди няколко месеца стана ясно, че ще има два варианта на часовника тази година, чиито номера ще са SM-R840/845 и SM-R850/855. Преди два дни, тези устройства са минали през китайския CMIIT сертификационен процес, предават от SamMobile.

Дали ще видим Galaxy Watch 2 или Galaxy Active 3?

Интересен детайл е, че новите продукти ще идват с вътрешна памет в размер от 8 гигабайта. Това е два пъти повече от мястото в предишните часовници на Samsung.

В документите, които ще поставим по-долу, става ясно, че часовникът ще има 2.4GHz Wi-Fi и Bluetooth. Каква ще е разликата между SM-R840 и SM-R850? Най-вероятно в размера на екрана на часовника, който ще има само Wi-Fi свързаност. SM-R845 и SM-R855 ще са двата размера на модела с възможност за Wi-Fi и LTE свързаност.

Батерията ще бъде с капацитет от 330mAh, която е значително повече от използваните до сега 247mAh в 40-милиметровия Galaxy Watch Active 2

Тъй като новият смарт часовник на Samsung не беше представен с Galaxy S20 серията телефони, очакваме гигантът да го пусне заедно с Galaxy Note 2 през втората половина на годината.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари