Следващото поколение безжични слушалки на Sony ще има по-дълъг живот на батерията и актуализиран Bluetooth

2
646

Изтекли изображения и информация за следващите безжични слушалки на Sony, WH-1000XM4, предполагат, че може да имат някои значителни надграждания като поддръжка на Bluetooth 5.0, както и до 40 часа живот на батерията. Технологичният блогър Everton Favretto сподели в четвъртък снимки на слушалките, които са изтекли от Anatel – бразилският аналог на Федералната комисия по съобщения и телекомуникации.

Слушалките изглеждат доста подобно на M3 на Sony, въпреки че ръководството за употреба, включено в подаденото до Anatel заявление за издаване на патент и одобрение, предполага някои потенциални промени. В допълнение към ъпгрейд от Bluetooth v4.2, документът предполага, че M4 ще имат 2W номинална консумация на енергия и до 40 часа живот на батерията с един цикъл на зареждане с шумопотискане на максимално ниво. На пръв поглед ще има и нова функция, наречена „чат разговор“, за която към момента не знаем почти нищо, но определено привлича вниманието на изкушени и неизкушени от продуктите на Sony потребители.

Главният редактор на XDA също публикува изображенията в пост в социалната мрежа Twitter с текст „Снимки и ръководство за употреба на Sony WH-1000XM4, наследникът на отличните безжични слушалки XM3 Bluetooth на Sony, изтекли от Anatel, аналогът на FCC за Бразилия.“

Припомняме, че Sony WH-1000XM3, миналогодишното поколение, са едни наистина бележити слушалки и са „Избор на годината“ на Audatel.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари