Следващото поколение хибриден ноутбук Huawei Matebook се появи в Geekbench

0
30

През изминалата година, Huawei дебютира на пазара на хибридните ноутбуци. А сега китайският производител се готви да пусне следващото поколение Huawei Matebook.

Новият модел хибриден ноутбук вече се появи в бенчмарка GeekBench под кодовото име Pascal и символа HUAWEI H95-Pascal-W19. А сред ключовите особености на устройството са включения обновен процесор Intel Core i5-7200U с тактова честота от 2,71 Ghz, 8 GВ оперативна памет и операционната система Windows 10.

Второто поколение Huawei Matebook е набрал 3651 и 6738 точки при едноядрения и многоядрения тест в GeekBench. А известният информатор Роланд Куандт пояснява, че в бенчмарка се е появил най-големият модел таблет с 15″ дисплей. И освен него, китайският производител планира да пусне още един вариант на Matebook с 13-инчов екран. А неговите характеристики може да се различават от възможностите на 15″ модел ноутбук.

Между другото, и двете версии на Huawei Matebook ще се окажат по-големи от миналогодишния лаптоп, който има само 12″ дисплей.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари