Интернет магазинът Tomtop предлага четири маркови дрона при изгодни цени и големи отстъпки.

1Черен DJI Mavic AIR с 3 батерии

Дрон на DJI с професионални възможности. Разполага с 12 МР камера с възможност за запис на 4К видео, стабилизирана с 3-осов гимбал. При 1080р резолюция може да се заснема видео със забавен каданс. Наличен е режим за HDR фотографии. Дронът е сгъваем и с малки размери. Можа да заснема сферични панорами с резолюция 32 МР, като само за 8 секунди обединява в една панорама 25 снимки. В комплекта са поставени 3 батерии за полет на дрона.

Черният DJI Mavic AIR с 3 батерии може да бъде закупен оттук
Цена $1139

2Бял DJI Mavic AIR с 3 батерии

Дрон на DJI с професионални възможности. Разполага с 12 МР камера с възможност за запис на 4К видео, стабилизирана с 3-осов гимбал. При 1080р резолюция може да се заснема видео със забавен каданс. Наличен е режим за HDR фотографии. Дронът е сгъваем и с малки размери. Можа да заснема сферични панорами с резолюция 32 МР, като само за 8 секунди обединява в една панорама 25 снимки. В комплекта са поставени 3 батерии за дрона.

Белият DJI Mavic AIR с 3 батерии може да бъде закупен оттук
Цена $1139

3Черен DJI Mavic AIR с 1 батерия

Дрон на DJI с професионални възможности. Разполага с 12 МР камера с възможност за запис на 4К видео, стабилизирана с 3-осов гимбал. При 1080р резолюция може да се заснема видео със забавен каданс. Наличен е режим за HDR фотографии. Дронът е сгъваем и с малки размери. Можа да заснема сферични панорами с резолюция 32 МР, като само за 8 секунди обединява в една панорама 25 снимки. В комплекта е поставена 1 батерия за полет на дрона.

Черният DJI Mavic AIR с 1 батерия може да бъде закупен оттук
Код на електронния купон за $100 отстъпкаWDAIR
Цена $899

4Бял DJI Mavic AIR с 1 батерия

Дрон на DJI с професионални възможности. Разполага с 12 МР камера с възможност за запис на 4К видео, стабилизирана с 3-осов гимбал. При 1080р резолюция може да се заснема видео със забавен каданс. Наличен е режим за HDR фотографии. Дронът е сгъваем и с малки размери. Можа да заснема сферични панорами с резолюция 32 МР, като само за 8 секунди обединява в една панорама 25 снимки. В комплекта са поставени 2 батерии за полет на дрона.

Белият DJI Mavic AIR с 1 батерия може да бъде закупен оттук
Код на електронния купон за $100 отстъпкаWDAIR
Цена $899

 


Платено съобщение
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари