След няколко часа започва онлайн презентацията на видеокартите AMD Radeon RX 6000

1
693

В 18:00 часа наше време започва презентацията на AMD, посветена на графичните карти Radeon RX 6000 с архитектура RDNA 2.

‘Ние ще покажем няколко невероятни игри от нашите геймърски партньори и ще разкажем историята за това, по какъв начин AMD Radeon RX 6000 Series и архитектурата RDNA 2 дадоха възможност да достигнем едно съвсем ново ниво на качеството за всички фенове, които използват продуктите на Advanced Micro Devices, за да играят’ – се казва в официалния Twitter акаунт Radeon RX в Twitter.

Според публикуваната в уеб пространството информация, тази вечер ще се състои анонсът на три видеокарти, базирани на графичния процесор AMD Navi 21. Буферната памет на новите устройства е 16 GB при пропускателна способност 512 GB/s.  Това са Radeon RX 6900 XT, RX 6800 XT и RX 6800. По време на презентацията на централните процесори Ryzen 5000 компанията споена, че бързодействието на новите графични карти е много високо. Предварителните характеристики на новите AMD Radeon са дадени в следната таблица:

Видеото с официалния анонс на видеокартите Radeon RX 6000 е обявено да започне в 18:00 часа наше време. Стриймът ще може да се гледа в официалния сайт на AMD, както и в каналите на Twitch и YouTube.

Очаква се продажбите на трите нови видеокарти на Advanced Micro Devices да стартират в началото на месец януари 2021 година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари