Слух: Apple ще пусне бюджетен „SE“ вариант на часовника Apple Watch 6

0
649

Очакваме да видим новия Apple Watch 6 на 15 септември, по време на следващото събитие на компанията. Сега се оказва, че може да видим повече от един часовник, предават от Tech Radar. Джон Просър, който често споделя информация за различни джаджи, написа, че може да представят и бюджетен Apple Watch SE.

Според Просър той ще е в два размера – 40 и 44 милиметра

Всеки размер ще има вариант само с GPS и такъв с мобилна връзка. Тези часовници ще разполагат с няколко функции по-малко от флагмана Apple Watch 6. Става въпрос за функциите за електрокардиограма и режим на дисплея “always-on”, при който винаги на екрана се показва важна информация.

Той отбелязва, че “Apple Watch SE” не е името, което е дадено на хардуерните инженери. За тях часовниците са Apple Watch и Apple Watch Pro. Не става ясно дали това е разделение между двете категории бюджетни часовници или обхваща и новия флагман.

Въпреки неяснотите, потребителите до сега имаха ограничен избор и биха оценили нещо такова

Към момента вариантите са да купим новия модел, ако имаме бюджет, или да купим по-стар модел, ако искаме по-евтин часовник на Apple. Например, Apple Watch 5 в момента се продава са около 900 лева, а по-стария Apple Watch 3 се продава за около 500 – почти двойно по-ниска цена.

Със сигурност обаче ще е по-добра възможността да купим бюджетен вариант на новото поколение.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари