Смартфонът LG Optimus GT540 постъпи в продажба

0
33

Компанията LG анонсира своя Android-комуникатор Optimus GT540 още в началото на тази година, но представянето му по неизвестни причини беше задържано. Този апарат е от средно ниво и ще бъде пуснат постепенно по всичките магазини на препоръчителна цена от $285.

Евтиният терминал ще предоставя на потребителите достъп до повече от 56 хиляди игри и приложения в Android Market, плюс съдържанието в себе си на оригинални решения от LG. Например SNS Manager (Social Networking System) позволява удобен и бърз достъп до популярните социални мрежи, като дава възможност за управлението на няколко профила едновременно. Интерфейсът е така създаден, че позволява на потребителя, удобно да ползва до пет работни плота, на които се изобразяват икони на често използваните приложения, а така също и новини, прогнози за времето, SNS и други. Мултимедийните възможности на устройството са доста добри, като се има в предвид наличието на медияплейър поддържащ кодеците DivX и Xvid, което дава възможност за възпроизвеждането на видео, без предварително конвертиране.

Техническите характеристики на Optimus GT540 оправдават неговата стойност, което означава, че в него е наличен 3-инчов TFT-дисплей с резолюция 320х480 точки, 3-мегапикселова фотокамера, с поддръжка на функцията автофокус, приемник GPS, 3,5-мм конектор за включване на слушалки и слот за карти памет microSD.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари