Смарт лампата Xiaomi Yeelight Smart LED Bulb струва едва $18

2
1465

Компанията Yeelight, която е част от екосистемата на Xiaomi и произвежда интелигентни осветителни тела, представи в Китай умната светодиодна лампа Yeelight Smart LED Bulb с цена $18.

Външният вид на Yeelight Smart LED Bulb е съвсем като на обикновена лампа с нажежаема жичка, но всъщност това е съвременен високотехнологичен продукт. Производителят подчертава, че новата лампа съчетава класическия дизайн с най-съвременните технологии на светодиодното осветление.

Yeelight Smart LED Bulb поддържа регулиране на яркостта, интелигентно управление, както и нови технологии за висока ефективност и икономия на енергия. Поставеният в лампата високоефективен светодиоден елемент осигурява светлинен поток от 177 лумена на всеки ват.

Производителят заявява, че неговият продукт превъзхожда всички предлагани към днешен ден на пазара лампи от подобен тип. А Xiaomi специално отбелязва, че лампата е с цветова температура 2700 Келвина и е с яркост 700 лумена при мощност 6 W, която лесно се регулира.

Смарт лампата Yeelight Smart LED Bulb поддържа Apple Homekit и системата за умния дом на Xiaomi. Освен това, поддържат се и Xiaomi AI Speaker, Yeelight Voice Assistant, гласово управление чрез Google Assistant и Amazon Alexa. Тоест, предлагат се много начини за отдалечено управление.

Лампата е оборудвана с модула Wi-Fi Xiaomi Smart Home, с помощта на който лесно се включва към домашната Wi-Fi локална мрежа за нейното цялостно управление чрез смартфон.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
"едва" $18 = 32 лв за 1 (една) крушка!
"едва" $18 = 32 лв за 1 (една) крушка!

До смешно дохождат тези американци със своите големи реклами за железнопътните линии. От Ню Йорк за Чикаго има няколко линии и по всяка от тях заминават много тренове на ден. По-главните са две. През Ниагара — New York Central and Hudson River R.R. в свръзка с Michigan Central Railroad и през Филаделфия-Pennsylvania Railroad!. Във всяка главна станция са изложени за публиката gratis картите на пътищата и местностите, през които минуват линиите на компанията и на всичките съединителни железнопътни или параходни линии. Ако вземеш картата издадена от компанията New York Central R.R., виждаш техния път до Чикаго, означен като права линия,… Виж още »

Радо
Радо

Алооо , а хапчетата да не забрави да изпиеш?