Смарт очилата Recon Jet са почти готови

0
30

В началото на май получихме сведения, че компанията Recon Instruments се затруднява с разработването на новите си очила с допълнена реалност Recon Jet. Причината бе решението им да променят дизайна на очилата, както и да намерят решение на няколко новооткрити проблема. Тогава компанията обеща, че продуктът ще е готов през септември и това бе последното, което чухме от тях досега.

Днес, обаче, в блога на Recon Instruments се появи публикация, с която Главният изпълнителен директор на компанията Дан Айзенхардт уведоми, че индустриалният дизайн на Recon Jet вече е завършен. В допълнение към информацията Айзенхардт сподели и двете изображения, които виждате тук. Признаваме, че отделеното време е било използвано ефективно и, че Jet изглежда доста добре.

От изображенията виждаме, че изчислителното ядро на Recon Jet е изместено малко по-нагоре: нещо, с което компанията твърди, че е подобрила ъгъла на гледане на дисплея и ориентацията на камерата. Айзенхардт споделя, също така, че в момента очилата се тестват за водоустойчивост по стандарта IP 65, което означава, че спокойно ще можем да не ги махаме от очите си поне няколко минути под дъжда.

Това е всичко ново, което знаем. По всяка вероятност с наближаването на септември ще започнем да получаваме все повече и повече данни за спецификациите на очилата.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари